29 december 2005

Hermans nu ook triseksueel!

Wie dacht dat hij met de jongste bekentenis van Margriet Hermans (dat ze van nature biseksueel is) zijn jaarlijkse dosis eetlustremmer binnengekregen heeft, heeft het nieuwste nummer van Pukkie nog niet gelezen. In dit blad voor de Liberale dierenliefhebber stelt Margriet dat ze zich binnenkort gaat outen als SM-triseksuele !

"Triseksueel zijn is binnenkort helemaal in" stelt ze, "wie van de jongens en de meisjes houdt, mag toch ook van de beesten houden?". Los van het feit of dit in dit geval toch geen vorm van eigenliefde is, moet de vraag worden gesteld of dieren wel zelf kunnen kiezen voor SM-toestanden zoals elektrokuteren, bondage en vernedering. "Och, beesten kunnen wel tegen een stootje en ik spreek uit ervaring". Bulderlach.


"Af en toe loopt een spelletje wel eens uit de hand".

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.