28 december 2005

Uit het Groot Nederlands Dictee

Tot groot jolijt van Benny Lipstick was de pas gelauwerde miss België bereid haar bejubelde benen onthaasd te ontharen met een scherp doch roestig Rambomes waardoor zijn triplexen trommeltje nooit zo snel roffelde als die drommelse doch hemelse dag.

1 opmerking:

 1. Het zwierig opborrelend schuim is op deze wazige foto, zoals bij wel meer badscènes, een pretbederver van jewelste. Is het een foute ingeving van een ratzingerige fotograaf of is het nu al woest schuimend water de ondubbelzinnige voorbode van nakend natuurgeweld? Ik bedoel, zit, verborgen voor de argeloze toeschouwer, de tsunami M. Hermans hier in hetzelfde troebele badwater te snorkelen op zoek naar een exotische schelp in de betoverende koraaltuin van Miss België 2006? Het is, sinds het gazettenorakel van gisteren en vandaag, een publiek geheim dat de anilinguistieke gemeenschapssenator geen trimvest behoeft voor een partijtje ongeremd onderwaterrimmen. De terechte vrees mag hier worden geuit dat deze multischizofrene politica zich meteen ook, exclusief voor Story, wil outen als biseksuele zeemeermin, margriet noch piranha, vrouw noch vis.
  Beter boter noch vis, het met koeien van letters op het lijf geschreven leitmotiv van deze mediageile lamantijn.
  Talm niet langer, Schone Claes, en dien dat onstuimig Beest de genadesteek toe.

  Jank niet meer, lieve kleine piranha
  Hugo Cramps

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.