Zonder bijkomende woorden.


vrij naar 25 pieces.

Reacties

Anoniem zei…
Alhoewel twee heren op de foto de persoonsvorm van de hoofdzin uit deze zingevende aanvangszin helemaal anders invullen, boort muggenbeet met deze foto een goudmijn aan.
Nog nooit een dergelijke goedlachse présence van dit verachtelijk triumviraat gezien. In zekere zin, wordt deze sjacheraars hiermee te veel eer bewezen. Maar omdat zij zich politieke aa(r)svogels voelen, grappen zij elk profijtje dankbaar mee en zullen daarom de eigenaar van deze blog ruim erkentelijk zijn om zoveel sympathieke reclame. Andere politici zullen op hun beurt ook liever niet achterop hinken en willen daarom ook maar al te graag als model fungeren voor een dergelijk zinnenstrelend plaatje. Maar ik vind dat muggenbeet niet naïef moet zijn en voor deze kostelijke propaganda een gepeperd commissieloon mag opeisen. Uiteraard zou ik het tarief verhogen als er meer dames (V) op de fotosessie verschijnen, de mannelijke partners (M) zullen zich hierbij gediscrimineerd voelen, maar dat zijn mijn zorgen niet. Wat ik wel kan bieden zijn een aantal combinaties die zeker het proberen waard zijn en hun gewicht in goud zullen vertalen:

M-M-V: de broers (niet te verwarren met de Broers uit Voeren) Happart en A.M. Lizin. Alloo alloo, I shall say it only once: you stupid woman. Omdat hun Engels al even lamentabel is als dat van agent Crabtree, no panic, ze snippen er geun bollen van. Keep on smiling.
M-V-M: Balkenende, Freya, Lubbers. De eerste wordt wel versleten voor potter, maar voor de laatste ervaren rat gaat Freya zeker met de billen bloot. Als dat maar niet van bil gaan wordt, want wie haar billen brandt moet op de blaren zitten. Hup, hup Holland.
V-M-M: Ilona Staller (de niet te blussen Onorevole Cicciolina dus ), P. De Crem en L. Delcroix. Voor deze twee onverslijtbare fatsoenpredikanten kan alleen maar een gehaaide internationale tegenspeelster volwaardig tegengas geven. Iemand die het klappen van de zweep kent. Gênant Pietje leert zo eindelijk genieten en mag zich voortaan dan ook De Kermer noemen.

V-V-M: Vogels-Pauwels-Van Campenhout. Vogels volgens afspraak lijsttrekker, Camp lijstduwer. Maar de Luido begeeft zich hiermee in het hol van de groene leeuw. Wat al in de Faemachtige jaren ’60 een wielerploeg was met voornamelijk wieltjeszuigers.
V-M-V: de Klop Verreycken tussen Morel en Van dermeersch: zielig en afzichtelijk sadomasochisme en nog erger. Bad, very bad. Voor één keer dus graag resolute censuur. Moge een stevige tape deze eigenbelangers definitief de mond snoeren. Dubbel te gebruiken en goed aantrekken.
M-V-V: wordt aartsmoeilijk voor drie plaatsen, want dat zijn meteen elf kandidaten, namelijk heel het voetbalelftal van Maastricht.

V-V-V: uiteraard M. Hermans met haar stoeipoezen K. Van Brempt en A. Temsamani. Ik hoor die aparte tweeling van daarjuist al gieren: ura, een tripartite! Weer fout natuurlijk, hun Nederlands is al even belabberd. Bedoelden: hoera, drie paar tieten. De onbeschofte boeren! Elio, opruimen dat tuig!

U zult nodeloos de namen van B. Anciaux en H. Daems zoeken. Wij zijn immers wel degelijk goed snik en gaan het risico niet lopen dat een te brave ziel ons aanklaagt wegens pedofilie met een snotter die om de haverklap zit te bleiten of wegens kindermisbruik van een communiekantje die zijn eigen voornaam niet kan onthouden. Dat ventje draagt dan wel bretellen, toch zakt van die opschepperige snotneus steeds weer mijn broek af.

Maar nou maok ik dus himmel nie de blits
Want ’t is mooi kloote met die rits
Hugo Cramps