1 juni 2013

open tuin - gastenboek


Heb je tijdens het VELT-opentuinenweekend ook enkele tuinen bezocht? Dan ben je misschien ook langs Tessenderlo gepasseerd en wie weet heb je zelfs in onze tuin rondgewandeld? Is dat het geval dan hoop ik dat je er ten volle van hebt kunnen genieten en dat je je nu een beeld kan vormen in welke biotoop ik zoal rondhang en waar ik mijn inspiratie haal om te bloggen. Misschien wil je over dit tuinbezoek wat commentaar kwijt of wil je gewoon iets zeggen of vragen over wat je gezien en gehoord hebt. Dat kan in de reactiemodule die ik voor één keer herdoop in virtueel gastenboek. Klik hieronder gewoon op 'reacties' en je kan schrijven wat je wil.

Fijn  dat je er was en bedankt voor je reactie in het gastenboek. :)

Ook morgen zondag open van 10.00 tot 18.00 uur.


13 opmerkingen:

  1. Geweldige prestatie Ludo! Je mag het gerust een eco-park noemen. Vol bewondering voor al je schitterende ideeën.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. "Vaut le voyage" staat er hier geschreven in de Fruitberggids.
    't Was voorwaar een fijne voormiddag, en een erg mooie tuin (maar ik had niet anders verwacht met alle foto's die ik op je blog had gezien).

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nog even aangeven dat ik niet alleen genoten heb van de tuin, maar ook van 't gezelschap.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Bedankt Fruitberg voor de levering van de mooie blauwe regen en je bezoek.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Bedankt voor het vriendelijke onthaal en de rondleiding (en bedankt Loes om even de kindjes te animeren aan de trampoline ;-))! Jullie tuin overtrof onze verwachtingen ruimschoots, hoewel we de foto's op de blog al uitgebreid bekeken hadden. Wat we gezien hebben kan echt wedijveren met pakweg de Kruidtuin in Leuven, en dat dit alles zich in hooguit twintig jaar vanuit het niets zo ontwikkeld heeft(zowel volume & hoogte als variatie & biodiversiteit)verbaasde ons nog het meest. Heel inspirerend!

    Brecht & Iris

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat zijn plezante woorden om lezen Brecht en Iris. En hbierbij word ik ook lezer van café potager. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. ludo wist je dat er in de kleine vijver naast uw terras minstens 3 kikkers zitten en in uw siervijver vanachter zitten percies slakken welk dier is dat juist ???

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Bedankt dat we mochten genieten van de schitterende tuin en van jullie hartelijke onthaal.
    De tuin is nog mooier en indrukwekkender dan het beeld dat we ervan hadden door de foto's op de blog.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. van hecke-jans02 juni, 2013 17:59

    we hebben genoten van jullie tuin, heel mooi en enorm rustgevend ons klein fleurtje is als een roosje in slaap gevallen tussen al de bloemen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. @siebe: dat zijn poelslakken, zij ruimen veel afval op.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Riet Vrancken02 juni, 2013 21:26

    Heel blij dat ik je tuin nu in werkelijkheid heb gezien. Vond hem heel mooi en was zeer verbaasd dat alles zo volgroeid was in dik 20 jaar. Nog bedankt voor de gezelligheid en de koffie en doe de groeten aan je vrouw.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik vond zowel je tuin als onze ontmoeting heel tof! De vele plekjes om tot rust te komen in de tuin inspireerden ons. Toen we op het bankje aan je vijver zaten, fantaseerden wij over de onze! Rust vandaag maar lekker uit ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Zo'n warme ontvangst en een prachtig stukje natuur! Onze dag kon niet meer stuk. Geert en Sofie (alias G&S)

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.