25 augustus 2006

laptops

Via haar school kan mijn wederhelft een laptop aankopen. Twee 'professionele laptops' van het merk Acer worden er aangeboden: de Acer Travelmate 4222 WLMI en Acer Travelmate 2451 WLMI. Heeft iemand hiermee praktijkervaring? Heeft zo'n ding ook een TV-out?

De school laat verder ook weten dat "door haar grote investering in informatica en dit jaarlijks terugkerend project" de beide laptops tegen een zeer scherpe prijs en prima service en betalingsmogelijkheden kunnen worden aangeboden. Die zeer scherpe prijs valt na een vergelijking met de normale winkelprijs toch nogal mager uit. Het gaat om een korting van amper 20 euro of zo'n 2,5%.

We denken nog na.

1 opmerking:

  1. Wij zijn thuis wel blij met onze Acer laptop. Al is die al een jaar oud en dus hopeloos verouderd tegenover het betere werk waarmee jij binnenkort over de digitale breedbandweg denkt te scheuren.
    Maar als het verschil zo klein is loont het waarschijnlijk wel wat langer rond te kijken.

    (over de HP/Compaq werklaptop die ik bezig ben ik trouwens evenzeer te spreken.)

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.