21 augustus 2006

koers voor de deur

Volgens de details van de 5de rit van de Eneco-Tour (Hasselt-Balen), zouden de renners omstreeks 15.30 u. ook ons huis voorbij fietsen.

De Eneco-Tour heeft een zeer verdienstelijk deelnemersveld. De held van vandaag wordt, los van de eigenlijke uitslag, ongetwijfeld Tom Boonen. Er is op km 65 niet alleen een doortocht voorzien in Balen, Toms 'tweede verblijfplaats' naast Monaco zoals je weet, er is nog een eerste passage over de eindmeet in Balen op km 168 én ook de aankomst is in Balen. De fans van Tom worden dik in de watten gelegd.

De ENECO Tour is een nieuwe wielerwedstrijd in België en Nederland, die in 2005 werd opgericht op verzoek van de UCI bij de opstart van de UCI ProTour. Eerder was ENECO Tour ook de benaming van de Ronde van Nederland. De organisatie ligt in handen van octagon/cis (Paal-Beringen) dat vanuit haar kantoor ook de verdienstelijke website sport.be onderhoudt.

1 opmerking:

  1. kan het zijn dat ik jou op tv heb gezien?! hihi

    CHIC HOOR!

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.