17 mei 2005

verlengd weekend.

Niks is zo heerlijk als heerlijk niks doen.

4 opmerkingen:

  1. Tegen wie zegt ge het. Heb spijtig genoeg ook niks kunnen doen dit weekend. Vrijdagavond tegen de kids van voetbalclub Gestel een wedstrijdje proberen te spelen. Na ongeveer 2 minuten kon ik al van het veld af en een dik uur later kwam ik op de spoed van Heusden buiten met mijn enkel in het gips. Nu nog even afwachten wat het verdict is. Groeten Sickdoorman Beringen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De bal is rond en meestal van leder; wat er onder ligt is de grond. De bedoeling van sjotten is de bal in de goal te stampen, niet de grond.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. beste, ik herinner me een blog over het taalgebruik bij de jeugd maar toch denk ik me te herinneren dat sjotten,ge en kids niet echt correcte Nederlandse woorden zijn. goed als je af en toe typ fouten maakt. dus vind ik ook dat je een blog moete wijden over het taalgebruik bij ouders en de invloed deze hebben op de jeugd.
    vriendelijke groeten

    BeantwoordenVerwijderen
  4. beste anonymus,

    Je laatste zinnen tonen aan dat Muggenbeet het bij het rechte eind had.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.