26 mei 2005

zo moeilijk?

Debiliseert Vlaanderen?

Bij het zappen van de Ronde van België naar Roland Garros kwam ik terecht op een Vlaamse commerciële zender waar er een telefonisch woordenspelletje aan de gang was. Hoe werkt het? Je moet een duur telefoonnummer bellen als je met opgegeven letters het juiste antwoord kunt vormen en... bijna altijd kan je fluiten naar de geldprijs die je voorgespiegeld wordt. Het basisidee is: goedgelovige tvkijkers maken samen de commerciële omroep rijk!

De opdracht deze keer was zo moeilijk dat ik jullie mee aan het denken wil zetten... wie het vindt, mag het antwoord op comments zetten. Wat we zoeken is "een beroep". Het juiste antwoord vorm je met volgende letters: S M O T E N L A K E R.

Verbieden deze goktent aub!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.