27 mei 2005

digitale radio

Er bestaat ook digitale radio mét kwaliteit. Wat ik zelf interessant vind, is Nieuws +. Hier hoor je op elk moment van de dag het meest recente nieuwsbulletin, aangevuld met actuele verkeersinformatie. Maar Studio Brussel, Radio 1, Radio Vlaanderen Internationaal, Donna,... enzomeer,... ze zijn allemaal digitaal te beluisteren. Voor elk wat wils, tenzij je de slaap niet kunt vatten vooraleer je Coveliers, Dewinter en Co hebt horen kankeren over België, de corrupte politiek en de 'rode' media... dan is er voor jou vb6015 dat in 'DRM' uitgezonden wordt vanuit Duitsland. Waarom deze keer Vlaanderen en niet Polen de primeur krijgt, werd in de perstekst van het Belang niet duidelijk gemaakt.

update: waarom uitzenden vanuit Duitsland? Omdat het Vlaams Belang op die manier de Vlaamse mediadecreten kan omzeilen. Dat dit gebeurt door de partij die onlangs (via haar vzw's) nog veroordeeld werd voor het overtreden van de antiracismewet is geen toeval. Verstrepen is er zelfs fier op. Op zijn nieuwe weblog -nu op typepad- klinkt het stoer: (doorstreept:follow) 'Forget the rules'. En zo iemand is Vlaams parlementslid! Wat is het de volgende keer Jurgen? Doorrijden bij het rood licht? Afval in de bos kieperen? Zuipen voor je rijdt? Rekeningen niet betalen? ... Een straatje zonder eind.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.