3 mei 2005

spaar voor een Britney-onderdeel.

Britney is drachtig, dat was al geweten. Maar het Nieuwsblad-online meldt nu dat de (positieve) zwangerschapstest van Britney Spears zou geveild zijn voor het goede doel. De zwangerschapstest zou gevonden zijn in de vuilbak van een hotelkamer waar Britney en haar echtgenoot Kevin Federline enkele weken geleden verbleven hebben. De opbrengst van de test is voorlopig nog niet bekend, maar het geld zou alvast bestemd zijn voor een organisatie voor kankerpatiënten en een voor kinderen met een handicap.

Indien je je nu bedrogen voelt omdat de veiling is doorgegaan zonder jou medeweten -en je het nu moet stellen met wat flarden van één van haar eetbare slipjes- wees dan niet bedroefd. Word lid van haar fanclub, volg de laatste zwangerschapsberichtjes (ronding van de buik, zwelling van haar siliconenpaar, ontsluiting,...) en wees er als de kippen bij wanneer haar gebroken vliezen en de nageboorte geveild worden. En voor de allertraagsten onder de Britney-freaks zullen er altijd wel wat groenbruine newborn-pampertjes op E-bay te vinden zijn.


Britney net voor de Predictortest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.