12 mei 2005

Morel in de Efteling.

Morel, het Belang- en buurmeisje van Dewinter gaat haar partijgenoot verlaten. Sinds grote beer Filip plots een 'verdachte' belangstelling bleek te hebben voor het sterrenkijken, voelt Morel haar niet meer op haar gemak. "Ik durfde de gordijnen van mijn slaapkamer niet meer op een kier laten", zei ze, "want de geburen hebben mij al meermaals gewaarschuwd dat 'die rare van ginder achter' mij 's avonds met zijn telescoop begluurt. In het parlement weet hij mij altijd precies te vertellen welke kleur van ondergoed ik draag, zelfs wanneer ik er geen draag. Dat is toch degoûtant".

Morel was dit naar eigen zeggen behoorlijk beu. Ze vindt dat ze wel wat knappere gasten kan krijgen. Daarom heeft ze nu, na maanden van zoeken en rondkijken, de knoop doorgehakt ! Op haar weblog verklapt ze dat ze naar het 'heerlijke groene Schoten' gaat verhuizen. Vettige Eddy -maar dit terzijde- schijnt haar komst ongeduldig af te wachten.

Over haar nieuw huis is Morel erg enthousiast: "Het huis is een echt droomhuis. Zo weggelopen uit de Efteling. Feeëriek, romantisch, uniek, ... Nog enkele maanden flink opruimen en opkuisen en dan kan ik een nieuw hoofdstuk in mijn leven opstarten. Het geeft mij een enorm bevrijd gevoel te weten dat mijnheer Dewinter mij niet langer kan 'voyeureren'. Hij zal zijn pleziertjes in ieder geval elders moeten gaan zoeken!"

1 opmerking:

  1. Ze kan hem beter aangeven voor ongewenste intimiteiten...stel je voor, FD, niet alleen een anti-democraat maar daar nog bij een voyeur en billenkletser eerste klasse.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.