12 mei 2005

de grootste gitarist.

Ik heb mijn eigenste stem uitgebracht op de website van 'de grootste Belg'. Ik heb er maar twee genomineerd voor de grote finale. Op één: Django Reinhardt, omdat hij in mijn ogen de invloedrijkste jazzgitarist allertijden is en op twee: Louis Paul Boon omdat hij preuts Vlaanderen doen zweten heeft met zijn literair sletje Mieke Maaike.

3 opmerkingen:

  1. Over Luis Paul Boon: En niet alleen 'Mieke Maaike's obscene jeugd' die ik al ettelijke keren gelezen heb in mijn puberteit want vroeger bestond internet niet (grapje ;-) ) en die ik gevonden had in de bib. van mijn stiefvader. Maar ook bepaalde gedichten kunnen dubbelzinnig opgevat worden, pedo-homofiele neigingen. Had hij werkelijk een gekleurde voorliefde voor kleine jongetjes?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Guido Gezelle wel denk ik, Boon niet...denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nu begin ik rood te zien van schaamte, je hebt gelijk, was effe verward ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.