26 december 2005

Bloggers overbevraagd.

Nog niet ontdekt door de Flair of het geweldige Story maar toch een nieuwe trend in het BV-wereldje: eenzame vrouwelijke BV's huren meer en meer Bloggers om hun saaie feestdagen glans te geven. Vooral het feit dat ze ongelofelijk uit hun nek kunnen kletsen, nooit aan vleselijke dingen denken en heel goed op de hoogte zijn van de typische vrouwelijke probleempjes maken ze tot fel begeerd gezelschap.

Muggenbeet is deze eindejaarsperiode zodanig overbevraagd dat hij er niet beter op vond dan een stapel kartonnen fotoborden te laten ontwikkelen die hij dan verhuurt. Voor de eigen vrouw komt dit ook goed uit, zo kan hij met de feestdagen koken en de afwas doen.


Silva is erg in haar nopjes met het kartonnen bord van Muggenbeet.

2 opmerkingen:

Hugo Cramps zei

Wou er een toepasselijke titel van een song (nou ja) van een rockicoon als Rod Stewart (2x nou ja) tegenaan gooien: ‘Some gays have all the luck’, of was het, ‘Some guys have all the fuck’. Enfin, ik weet het uitzonderlijk ook niet meer, de Engelse spellingscorrector laat het bovendien schrijnend afweten, het onding, laat dus voor een keer maar zitten.

Still I look to find a reason to believe
Hugo Cramps

jimmy zei

waar zit dat tjoepke om die op te blazen