Tien albums

Mijn jeugdvriend Patrick Cuijpers daagde me op een sociaal medium uit voor een "muzikale challenge". Tien albums die mijn smaak in muziek sterk hebben beïnvloed: 1 titel per dag, 10 opeenvolgende dagen. Geen uitleg, geen recensies, alleen covers. Vandaag was dag 10 en zit mijn reeks erop. Hieronder zie je een collage van de door mij uitgekozen albums. Misschien herken je ze of -wie weet- zit er eentje tussen die je zelf ook zou kiezen. 


Reacties

Menck zei…
De albums van TC Matic, The Police en Jeff Buckley heb ik ook in mijn bezit. Alleen TC Matic haalde mijn persoonlijke top 10 op Facebook.
Moois van mie zei…
Schoon lijstje. Maar ik zou er andere kiezen ;) . Meer vrouwelijke performers in mijn lijstje vooral :) . We zijn duidelijk min of meer van eenzelfde generatie .
Muggenbeet zei…
@mooisvanmie: ik had ook een Anouk bij de kanshebbers maar ze viel net buiten het lijstje, ook Ten van Pearl Jam, eentje van Peter Gabriel en October van U2 haalden het net niet. Gaat ook niet over de beste maar invloedrijkste... en daar zaten geen vrouwen bij en ik ben eerlijk geweest.