moederkesdag

Vandaag is het moederkesdag. De kinderen hebben hier hun moeder in de bloemen gezet. Een van de dochters heeft het boeket zelf samengesteld en ze deed dat goed met astilbe, ridderspoor, rozen en de bloemetjes van vrouwenmantel.

Deze periode gebeurt er hier van alles: moederkesdag, de verjaardag van mijn moeder (morgen) en onze huwelijksverjaardag (ook morgen, 29 jaar 'geringd').

Deze week knipte ik trouwens de gouden ring van die van ons door. De trektang verloste haar van dat beklemmend ding dat veel te klein werd voor haar vinger. Drastisch, dat wel, maar hetgeen rest ligt daar goed, in diezelfde pot waar de mijne al jaren vertoeft.

Die van ons wierp deze week het juk van haar trouwring van zich af.


Reacties

Menck zei…
Prachtige ruiker! De rozen zijn juweeltjes. Welke moeder zou hier niet blij mee zijn?
Zem zei…
Gefeliciteerd met jullie huwelijks dag morgen ( en met alle andere festiviteiten).
Het verhaal van de doorgeknipte ring(en) deed me glimlachen: de mijne ligt om dezelfde reden (te nauw en te strak) al een aantal jaren in bewaring ;-)
Het moet allemaal wat "losjes" blijven in een goed huwelijk nietwaar!
Morgen gaan jullie gebak eten: en morgenavond verloopt - als ik het goed heb - je quarantaine van 14 dagen na je spannende avontuur van de vorige maand, dat wil zeggen: geen zorgen meer, voor jou en je familie: dus nog meer taart eten!
Hartelijke groeten van Zem.
Muggenbeet zei…
Dank je wel Zem, je hebt een sterk geheugen. 18 mei probeer ik mijn werk te hervatten maar de condities (school) zijn nog niet duidelijk.