17 december 2007

het Belgacom-meisje

Zij: Jij bent de man die zich bij jullie met de belgacomfactuur bezighoudt heb ik begrepen? Ik kan u nu een erg interessant aanbod doen. Als je belooft om de komende 12 maanden klant bij Belgacom te blijven, krijg je als trouwe klant een korting op het abonnement van X euro. Jij bent ongetwijfeld erg geïnteresseerd?

Ik: Eh daar moet ik toch eventjes over nadenken! (volgt aan de andere kant van de lijn een niet gespeelde glimlach). Maar heb je mij hierover niet nog eens gebeld? Ik herken je lach precies.

Zij: Ja dat kan, ik herken jou ook.

Volgde nog een praatje over haar hondenjob en de afspraak dat ze bij haar bazen zeker mijn klacht zou doorspelen dat de maandelijkse factuur van Belgacom (abonnement telefoonlijn) voor trouwe klanten schandalig duur is. Ze gaat me zeker terugbellen als ze daarover meer nieuws heeft. We namen afscheid.

Het Belgacommeisje zag me duidelijk zitten. En ze herkende me écht hoor, dat garandeer ik je. Van Belgacommeisjes kunnen nog veel vrouwen iets leren.

Het zou me niks verbazen als ze me morgen opnieuw opbelt. Welk foefke zal ze dan verzinnen?

2 opmerkingen:

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.