5 december 2007

Anouk doet me goed

Deze namiddag als een straathond in de regen door Diest gezworven. Mijn plan was om ergens een goed boek te kopen. Maar een boek zonder een Mieke Maaike of een syfilispaus gaat als snel vervelen. Daarom met 25 euro een muziekwinkel binnengestruikeld en voor mezelf drie neige ceedees gekocht. Jawel, GEKOCHT, zoals vroeger. En ik was erg content dat ik er de dubbel live van Anouk vond. Sinds "graduated fool" ben ik een grote fan van haar muziek. En van mijn part mag iedereen hier mee lachen: deze Hollandse is een klassebak zoals ik er in Vlaanderen (truttenland) geen enkele ken!

mijn koopje van de dag:
Keane: under the iron sea
Keane: hopes and fears
Anouk: Anouk is alive (2cd)

2 opmerkingen:

  1. Anouk één keer live gezien in Sportpaleis en was super. Haar borsten gingen nog al op en neer toen ze stond te shaken én zingen!

    Dat nieuwe nummer van haar (waarvan de titel me even ontsnapt) is ook echt goed! Beetje retro sound ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tip: koop eens de live-DVD met dezelfde titel. M-A-C-H-T-I-G!

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.