17 december 2007

inspectie in het huis

Vandaag toerden de inspecteurs van het ministerie in Het Huis rond. Ook onze dienst, de leerlingenbegeleiding, werd terloops van dichtbij bekeken. Mijn naaste collega werd apart geroepen en ze mocht onze archivering en verslaggeving van de klassenraden voorleggen.

Mijn collega kwam glunderend terug. De inspecteur was erg lovend over onze dienst en ontwaarde een grote vooruitgang in vergelijking met drie jaar geleden. Vooral onze "brieven" konden op bijval rekenen. Ondertussen blijven we werken om onze dienst nog beter en efficiënter te maken. Daarstraks nog het klassenradenformulier helemaal herdacht en in een nieuw jasje gestoken. Durven veranderen wat beter kan!

Zo'n schouderklopjes van de inspectie.... we zijn er blij mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.