22 december 2007

De 11 dinges van Muggenbeet

1. Iedereen heeft het recht om uitgelachen te worden.
2. Het is een eer om door muggenbeet in de zeik gezet te worden.
3. Het leven van een vrouw is on-af als ze onbesproken blijft op muggenbeet.
4. Alle teksten bestaan uit aan-mekaar-geschoven-lettertjes, wat nog steeds geen misdaad tegen de mensheid is. Ook humor is dat niet!
5. Iedereen heeft een zielige kant, vooral zij die denken van niet.
6. Een blog is een persoonlijk werkstuk: ga je niet akkoord, maak er dan zelf één! Denk eraan: commotie is de beste reclame.
7. Muggenbeet is met liefde gebrouwen en staat ten dienste van een minder saaie wereld. Daarom kan deze blog provocerend overkomen bij erg vervelende en mentaal labiele mensen.
8. De auteur van muggenbeet is een menswetenschapper die gepassioneerd de kleine kantjes in de relatie man-vrouw bestudeert en deze graag uitvergroot. De man is niet automatisch de slechterik in het verhaal.
9. Wie niet meer mag fantaseren, zwanzen of de onnozele uithangen is reeds half-dood en hangt zich beter op.
10. Elk bezoek aan muggenbeet geschiedt op vrijwillige basis, er terechtkomen kost meer moeite dan er wegblijven.
11. In het echt is Muggenbeet nog schattiger dan op de blog. Alhoewel hij door zijn enorme uitstraling en bescheidenheid elke vrouw kan krijgen (voor de afwas bvb.), is hij meer dan gelukkig met zijn eigen vrouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.