1 november 2007

niet geschikt voor deze blog

Het zelfgeprepareerd prentje dat bij onderstaande tekst hoort, is niet geschikt voor deze blog. Aldus het oordeel van de baas des huizes. Zelf vond ik wel dat het kon maar mijn vorm van humor zou maar begrepen en gesmaakt worden door een heel klein weirdo-segment van alle mensen die hier soms wel eens passeren. Daarom voor éénmaal aan zelfcensuur gedaan al zullen de pornaddicted lezers niet snappen wat mij bezielt.

De Sint bereidt zich voor.

Allerheiligen. Misschien het geschikte moment om eens een weetje te vertellen over de heilige sinterklaas:

Nog enkele dagen en de goede sint vertrekt vanuit Spanje om alle kinderen weer gelukkig te maken. Terwijl de zwarte pieten de zakken vullen met speelgoed, chocolade en speculaas dient ook de sint zo zijn voorbereidingen te treffen. Meer dan een maand lang zal de sint onderweg zijn. Voor een man, ook al is hij stokoud, is dat niet niks. Zeker niet als je als niet uit je rol mag tuimelen.

Prentje.
onderschrift: wat Pieter de Crem in Spanje doet, dat weet ik ook niet maar dat hij weer in de weg loopt, dat weet ik wél!


(hier het prentje toch openen maar op eigen risico en niet zagen over smakeloosheid achteraf!)

3 opmerkingen:

  1. Ik wil ook Sint worden...Waar kan ik een mijter halen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De sint voegt simpelweg de daad bij het woord: wie braaf is krijgt lekkers, wie stout is 'de roe'!
    Niks mis mee, toch? ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.