18 november 2007

clickx is god de vader niet

Gepost bij de comments van Gerdernissen omtrent dat Clickx-gedoe:

" ... Ik vind je criteria goed gekozen, al leg ik zelf veel de nadruk op originaliteit, creativiteit en humor. Heel dat clickx-gedoe loopt natuurlijk mank bij “de selectie van clickx”. Wie selecteert, met hoeveel zijn ze, zijn het mannen of vrouwen, welke criteria hanteren zij, zijn het saaie computernerds of kennen ze ook iets van milieu, politiek, satire,…. ???? Waar is het juryrapport?

Om het een beetje in het belachelijke te trekken: misschien zijn diegenen wel verkozen die de clickx-redactie een goeie pijpbeurt hebben aangeboden? Er zijn geen aanwijzingen... voor de stelling maar ook niet tegen de stelling. ..."

Inderdaad, zo zie ik het. Ieder van ons heeft minstens dezelfde bekwaamheid als de ganse clickx-redactie tesamen om zelf wel te beslissen wat voor hem/haar de beste blog (die in feite niet bestaat wegens onbeperkte criteriamogelijkheden) is. Ik zie niet in waarom we meer waarde zouden hechten aan de keuze van een PC-blad dan aan de individuele keuze van ieder van jullie. In ieders straat woont toch ook een mooiere vrouw dan het product "miss België"?

Daarom, vind je een blog goed, super, geweldig, origineel, grappig of wat dan ook... een leuke comment is zo geplaatst. Jouw waardering is goud waard. De prijs van clickx is ocharme maar een papiertje.

2 opmerkingen:

Heidi zei

En ik vind dat jij een leuk blog hebt en zelfs leuk schrijft!!! groetjes van iemand die niet houdt van oppervlakkigheid!

achterluitenant smeulders zei

Blog van het jaar, schoenlepel van het jaar, hardhorig oude besje aan kassa vier van het jaar, meest onderschatte turntoestel van het jaar, ... Tja.