4 november 2007

bericht aan alle ouders

De entourage van de enige echte Sint uit Spanje (ja, die met zijn staf) vraagt mij om jullie mee te delen dat "de grote kindervriend een lichte beroerte heeft gekregen". Geen paniek, hij ademt nog... maar de kans dat hij tijdens de nacht van 5 op 6 december speelgoed zal kunnen brengen, wordt als zeer klein bestempeld. Men vraagt of het mogelijk is om dit jaar zelf voor sint te spelen.

Zwarte pieten kunnen er wel geleverd worden maar er wordt aan herinnerd, speciaal voor de ouders uit het Brusselse, dat ze in geen enkel geval mogen ingezet worden om in de bomen te klimmen en bananen gaan te eten.

Wat precies de oorzaak is van de beroerte is, wenste de woordvoerdster van de sint niet precies mee te delen. Zij insinueerde dat het om een hardnekkige vorm van zadelpijn zou gaan maar wij weten natuurlijk wel beter. Muggenbeet wenst hem ( en "hem" ook natuurlijk) in ieder geval een spoedig herstel toe.

Wie zou dat nu gedacht hebben van Pieter De Crem?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.