17 november 2007

eer van Diest gered

Gingen we vorige week nog met het kleinst mogelijke verschil onderuit in Leuven, gisterennacht stond er na meer dan drie uur strijd de afgetekende overwinning 12 tegen 4 op het scorebord. Werchter, dat nochtans uit 4 jonge, sportieve en vitale spelers bestond, was kansloos tegen onze "vaders-van-échte-spelers-ploeg" waarvan ooit door een grote pingpongkenner gezegd werd dat we blij mochten zijn als we ooit één match zouden kunnen winnen.

Met deze overwinnig was Diest T de eerreddende ploeg van de speeldag in Diest. We werden dan ook, zoals het in de Grauwzustersstraat 10 de gewoonte is, massaal getracteerd en met lofbetuigingen overladen. Gelukkig kon ook Diest O, de beloftevolle ploeg van de gebroeders Maesen, onze Jo (10 jaar) en Thomas met een schitterende overwinning tegen Wemmel thuiskomen.

Vermelden we nog dat het ook een bijzondere avond was voor onze nestor Rudy die eindelijk een eerste verlossende wedstrijd op zijn naam kon schrijven. Zelf had ik de eer om rond half twaalf ons laatste winningpoint te maken in een felbevochten belle (vijfsetter - 13/11) met een gedurfde backhandsmash juist achter het net. Mijn belle-trauma is hiermee hopelijk van de baan.

Neen, we deden dat weeral niet slecht en het etentje (beloofd door de voorzitter als we niet laatst zouden eindigen in de competitie) kan ons nu nog heel moeilijk ontglippen. Het zal daar smaken in het Hof van Cleve.

(Frank 4/4, Jerry 4/4, Ludo 3/4 en Rudy 1/4) - klassement: 8/16

Geen opmerkingen: