10 november 2007

allemaal in koor: loser, loser!

Ja, ik beken. Ik ben geen échte man, ik ben een watje want weet je weet ik namiddag gedaan heb? Ik heb twee klassen van de kinderen hun school zitten poetsen. Eerst stofzuigen en dan met een natte dweil opgenomen. En of dat nog niet volstaat, begin ik zo meteen het eten nog te koken: patatten schillen, wortelen dunschillen, sojaburgers bakken.... waar gaat dat eindigen met mij?

6 opmerkingen:

  1. Dit ruikt verdacht veel naar een strategische onderneming. Wil je iets bekomen, Muggenbeet? :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hmm, inderdaad. Lijkt of er iemand punten probeert te scoren. Je hebt in ieder geval een nieuwe (?) ervaring gescoord.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind dit flink van jou. Zelfs dat je weet dat je eerst moet stofzuigen vooraleer een natte dweil aan te wenden.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. jullie vergeten wel efkens dat ik 7 jaar huisman geweest ben. Ik ben al een en 't ander gewoon.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zie, hoe erg het met ons gesteld is. Als een man eens iets doét is het plots een loser. Zeker als het iets is dat een vrouw normaal zou doen.
    Lees: vrouwen zijn losers. Terwijl vrouwen almaar gekker worden van wat zij allemaal wél moeten doen. Als een vrouw aldus een band van haar auto vervangt,is ze wellicht een lesbo. Of zo. (Dit is een algemene opmerking, niet gericht tegen de auteur deze blog)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. zo wil ik het horen... net Live vanop de vrouwendag. :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.