7 juni 2015

wat een prachtig weekend

Dank aan de 450 bezoekers van heinde en verre die van het VELT-ecotuinenweekend een succes hebben gemaakt. Ik merkte dat jullie er van genoten, wel, wij ook. Dank je wel. 


Heb je foto's van je bezoek aan onze tuin? Stuur ze door naar ecotuindagen@velt.be.

7 opmerkingen:

 1. Het was vandaag opnieuw de moeite, net zoals twee jaar geleden, en eigenlijk behoorlijk druk ook. De laatste twee jaren was er heel wat veranderd in de tuin.
  Ik denk dat in zo'n tuin veel mensen beseffen dat sommige dingen ├ęcht anders kunnen aangepakt worden (en hoorde een familie dat ook zeggen trouwens).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij kwamen helemaal niet van ver, maar hebben zeker genoten! Het was voor ons als ecotuin leken heel inspirerend om door je prachtige tuin te dwalen. En de dochter is nu helemaal overtuigd dat ze konijntjes als huisdier wil :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het was het uurtje rijden helemaal waard! De prachtige tuin en de hartelijke ontvangst lieten me de kilometers direct vergeten. Binnenkort zeker een verslagje op mijn blog. En jullie zijn hier ook steeds welkom !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geweldige ervaring! Ongelooflijk veel inspiratie opgedaan voor onze toekomstige tuin. Heel erg bedankt voor de gastvrijheid!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De moeite om te lezen (gaat deels over onze tuin): https://fruitberg.wordpress.com/2015/06/08/eco-tuindagen-2015/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. gelukkig kan ik genieten via de foto's op je blog, nu ja, het is eerder genoegen nemen met wat ik digitaal te zien krijg ...

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.