12 juni 2015

't beste van vandaag


Zonet ben ik even over mijn geleeg gewandeld om mijn voelsprieten te laten inschatten of het nu al dan niet gaat regenen. Op dit moment wijst niks erop, minder dan een uur geleden. Ik hoop er toch op want mijn droogtegevoelige planten hangen allemaal depri naar beneden. 

Onderweg kwam ik enkele mooie dingen tegen die ik graag met je deel:

de blauwe helmknoppen van de Knautia macedonica
een koddig spinnetje op de Clematis recta purpurea
te gekke bloemen op de Saxifraga stolonifera, nieuw in de tuin
en de onovertrefbare Deutzia x hybrida 'Strawberry Fields'


4 opmerkingen:

 1. hihihi ! schattig spinneke ! En ik zou zo onderhand toch wel willen weten of het gaat regenen of niet want anders moet ik mijn pottenmoestuintje gaan gieten ...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat bloempje van de Saxifraga stolonifera is heel mooi. Is het echt de als kamerplant bekende moederplant?
  De andere foto's zijn ook prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is inderdaad het moederplantje, dat volledig winterhard zou zijn. Staat hier pas in de tuin maar heeft nog geen winter meegemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die Deutzia x hybrida 'Strawberry Fields is ├ęcht prachtig, was me ook vorige week opgevallen tijdens de tuindagen, maar dat wist je al ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.