10 juni 2015

oproep voor groene vingers

Bezoekers praten bij op één van onze terrassen

Vind je jouw ecotuin een paradijsje én een bron van inspiratie voor anderen? Wil je samen met Velt tonen dat 'zonder' gezonder is en ontvang je op 4 en/of 5 juni 2016 met plezier bezoekers in je tuin? Stel je dan vóór 1 augustus 2015 kandidaat voor de Velt-ecotuindagen 2016. Stuur een e-mail naar riet@velt.be of bel naar (+32) (0)3 287 80 96.  Ik kan getuigen dat het zeer aangename dagen zijn.


2 opmerkingen:

  1. Dit jaar het tuinhuis zetten, en dan volgend jaar eens horen of onze tuin voldoet. Misschien is er tegen dan nog minder gras, want elke keer als ik hier kom kijken denk ik "oh, die wil ik ook!" ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Als je meedoet kom ik af want volgend jaar is het onze beurt om tuinen te bezoeken.

      Verwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.