29 juni 2015

stimulans

Onder het motto 'wie niet waagt, niet wint' had ik onlangs een van mijn foto's van het doorkijkkerkje in Borgloon ingestuurd voor een fotowedstrijd van Toerisme Limburg. Vandaag liet Toerisme Limburg weten dat deze foto gekozen werd als één van de drie winnaars van de Haspengouwwedstrijd.

Er is zelfs een prijs aan verbonden, eentje die me geweldig interesseert, met name het boek "het Haspengouws Kastelenlandschap" van Pierre Diriken. Op de cover van dit boek prijkt de site van Printhagen (Kortessem), toevallig ook het kasteel waar ik recent nog een plantenbeurs bezocht heb en waar ik ei zo na het betreffende boek had gekocht.

6 opmerkingen:

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.