15 juni 2015

fotosessie


gsm-foto van Sara Rutten met Loes als bijlichtster

Bij het interview dat Luce Rutten, de dorspdichteres van onze gemeente, onlangs van me afnam horen ook professionele foto's volgens Het Boerenbelang. Vandaag kwam de fotografe langs. We zochten enkele mooie hoekjes in de tuin op waar zowel de kinderen als ikzelf het beste van onszelf gaven. De fotografe, die met een knappe Fujifilm werkte, hield er een strak tempo op na en ze ging geen enkele uitdaging uit de weg (schaduw, tegenlicht).  Naast het met rozen overgroeide ecoduct (foto), het prieeltje, de bank aan de zwemvijver en de beide zitterrassen werden ook onze grote blauwe Hundertwasserbol  en de kapel als decor gebruikt. Van heel de sessie zullen er vier of vijf foto's worden gebruikt. Als alles goed verloopt verschijnt het interview met de foto's deze vrijdag in Het Boerenbelang. 5 opmerkingen:

 1. Moh, ge hebt daar ervaring mee precies ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die fotografe had een schoon fotomodel om mee te werken, duidelijk helemaal niet zenuwachtig ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ecoduct is prachtig geworden. Toen je het bouwde, zag ik de foto's op de blog en was ik benieuwd naar het resultaat. Het is super en het komt dus ook van pas als decor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. rechts van mij, op gezichtshoogte, zit nu ook een merel te broeden. Zit vol met leven.

   Verwijderen
 4. Hebt ge toen goed gedaan, papa'ke!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.