4 december 2013

komt achteraf niet zagen

Zo van '"waarom hebt ge mij niks gezegd?", "had ik dat geweten!" of "egoïst, alles voor uw eigen houden!". Ik zeg het maar één keer en dat is nu en hier: hebt ge net als àlle mensen met goede smaak altijd al gedroomd van een eigen rendier met slee - toch nog steeds thé King of voortuinkitch - dan vallen er nu zaken te doen. Voor nog geen 30 euro haalt ge momenteel zo'n stemmig verlicht gespan in huis. Het moet niet eten of drinken (gewoon de bijhorende stekker insteken), doet zijn gevoeg niet op je gazon en 't jankt niet als 't wat koud heeft. Een koopje dus. En vooral: al je buren zullen hun kerstperiode in mineure stemming doorbrengen, want vol met afgunst. Dat hebben we toch graag! Tip van mijnentwege: leg je kindeke Jezus in de slee en je wordt gegarandeerd dé kerstster van je straat.


3 opmerkingen:

  1. Ik ben zo aan 't denken... Als ik er nu 6 koop kan ik 6 rendieren voor één slee zetten.
    En volgend voorjaar zijn de roze flamingo's misschien in promotie!
    Bedankt voor de tip

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij hebben in Roemenië op het punt gestaan een flamingo te kopen, helaas was hij nogal vies en afgeschoten van de zon. Kitch kan goed toegepast erg mooi zijn.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.