30 april 2012

bloemencollage


Net ingeblikt, op de laatste aprildag.
Klikken op de foto en je ziet de collage op een groot formaat.

Op deze laatste dag van april heb ik nog eens een fotocollage gemaakt van bloemen die momenteel hier in bloei staan. De dahlia's staan in pot, de rest bevindt zich ergens in de volle grond van onze tuin. Het is een willekeurige selectie, de één al wat 'wilder' dan de andere. Voor de bloemenliefhebbers zal ik er wat namen op plakken, van linksboven met de klok mee:

Blauwe boshyacint (Hyacinthoides hispanica), sierbraam (Rubus 'Benenden'), doorwaskervel (Smyrnium perfoliatum), sneeuwklokjesboom (Halesia carolina), sierappel (Malus 'Profusion'), Clematis alpina, Dahlia (Happy Days-reeks), zuurbes (Berberis thunbergii Atropurpurea), salomonszegel, barbarakruid (Barbarea vulgaris), tulpen van den Aldi en nog een witgele Dahlia (Happy Days-reeks).


2 opmerkingen:

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.