1 november 2011

fotozoekwedstrijdje gewonnen

Wat doet iemand van 't onderwijs als 't verlof is? Behalve buiten werken en genieten wat te veel rondsurfen op 't internet. En als je dan een fotozoekwedstrijd tegenkomt over je eigen gemeente, dan probeer je natuurlijk te winnen. In dit geval was 't voor mij niet zo moeilijk. Ten eerste ken ik de beeldhouwer van dienst nogal goed en ten tweede is er weinig over Tessenderlo Chemie en Phillips Petroleum dat NIET in mijn geheugen gegrift staat. Zelfs de vorm van hun lozingspijpen ken ik als mijn broekzak.


niks gewonnen maar wel een eervolle vermelding in de grootste krant van de provincie


2 opmerkingen:

  1. Ik kan nog wel een paar andere dingen verzinnen dat die van het onderwijs doen als het vakantie is.

    Wat doet zo'n eervolle vermelding met een mens dan? Behalve het ego strelen?
    Niettemin, proficiat!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel diagonaal over mijn feedreader gelezen, en aanvankelijk dacht ik dat je een foto-wedstrijd gewonnen had.
    Dat verbaasde me niet... maar wel met de foto waarmee je dat klaarblijkelijk gedaan had. Volgens mij had jij toch meer in je mars dan zo'n statisch portret van een nog statischer standbeeld.

    Geniet van je week vakantie. (Enne: ik ben ook een hele week vrij, want mocht mijn collega's aflossen die vorige week samen met de kinders thuis wilden zijn.)

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.