23 november 2011

Google streetview

Ja, ook op de Schoterweg in Tessenderlo heeft de wagen van Google foto's zitten maken. Aan onze tuin en de geparkeerde wagen te zien, moet dit zo'n 15 maanden geleden gebeurd zijn. De Opel Astra die getoond wordt, ligt momenteel ofwel op het autokerkhof ofwel toert hij ergens rond in Afrika. De witte vlinderstruiken staan nog in bloei en de haag is geschoren... dat betekent dat de rustdag in de Ronde van Frankrijk al gepasseerd is.

Toestemming hebben ze niet gevraagd. Gelukkig zijn er in mijn geval geen compromitterende foto's te zien. Nochtans gebeuren er in de bosjes die je ziet soms zaken waarover ik hier niet verder ga uitweiden. En de politie heeft ook weeral pech: de vuilzakken met afgehakte lichaamsdelen zijn net niet te zien...

ons huis op Streetview


8 opmerkingen:

zapnimf zei

Jij woont in een kasteel! Wauw.

[muggenbeet] zei

@zapnimf: dat is een misvatting, qua bovengronds volume is het eerder groot maar voor de rest is het heel bescheiden.

Frank zei

zoals bij een vrouw? toch schoon huis

[muggenbeet] zei

@Frank: geen balkons aan ons huis. :)
Neen, .... ook geen vochtige kelder (alleen een kruipruimte).

Hilde zei

de geparkeerde wagen??? op deze foto zie 'k hem niet ;-)

[muggenbeet] zei

@hilde: hij staat er wel degelijk op, alleen niet op deze printscreen.

natuurlijk-rijk zei

Ga straks ook eens kijken, zou het straf vinden dat ze door ons klein straatje ook hebben gereden.

AnneTanne zei

Bij ons kwamen ze volgens mij ergens in juli langs, want de bloemenweide is duidelijk al gemaaid en weer flink gegroeid, en de hagen hebben hun snoeibeurt ook gehad.
En in elk geval was het op een woensdag, want her en der in de straat zie je de lege blauwe bakken waarin we hier het op te halen glas verzamelen. Maar ik denk dat het eerder in 2009 al was, wegens nog geen zonnepanelen op ons dak.