2 april 2008

Benny Hill was beter

In mei komt de kwakzalvende, zelfverrijkende, uit zijn hol klappende en gedebiliseerde Benny Hinn naar het sportpaleis van Antwerpen. Hinn is een zogenaamde 'gebedsgenezer' maar laat ons maar duidelijk en openlijk stellen dat hij een parasiet is, een worm die vet wordt van andermans ellende. Ter illustratie: "zo ontvangt zijn organisatie bijna 100 miljoen euro aan giften zonder dat er enige controle op zou zijn. Het bezit van een priv├ę-vliegtuig en een huis van 8.5 miljoen dollar wordt hem door velen kwalijk genomen." (wikipedia)

Daar hoort wel een toepasselijk liedje bij en voor de rest mag hij met zijn limousine en zonnebril de Schelde in bonjouren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.