2 april 2008

facebook leidt tot moord

Mijn vrouwde scheurde het artikeltje uit De Morgen van gisteren en gaf het aan mij, de facebookuser.

"Een Saoedische vrouw zou zijn vermoord door haar vader omdat ze op Facebook chatte. De vrouw zou zijn geslagen en doodgeschoten nadat werd ontdekt dat ze een conversatie voerde met een onbekende man."

"Ali Al-Maliki, een Saoedische geestelijke noemt Facebook een 'vrijgeleide voor lustgevoelens'. Volgens hem moet tegen dit soort sites worden opgetreden om sociale onvrede tegen te gaan. Anders spenderen ze meer tijd op het internet dan aan eten."

Dat laatste klopt natuurlijk maar lustgevoelens op Facebook? Aangebrande links altijd welkom, uiteraard enkel voor wetenschappelijke doeleinden.:-)

5 opmerkingen:

 1. Vreselijk!
  Ik ken er nog die zo over Facebook denken: dat dat aanzet tot ontucht. En dan wel zitten rukken (sorry voor de woordkeuze) op sex-sites en denken dat het voldoende is om deze sites in de history te wissen opdat het vrouwmens het niet zou weten.
  Maar die mensen zitten volgens mij zelf niet op Feestboek. Zitten liever in hun eentje stiekem ontucht te plegen.
  Ik vind Facebook bevorderlijk voor de wereldvrede.
  Facebook opent de weg naar alle gewenste werelddelen.
  Leve Argentini├ź!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @georgina: heb je die gevoelens en gewaarwordingen ook als je gewone paddenstoelen eet?

  btw: ook nog de groeten van Hugo en zijn 39 vriendinnetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Facebook?
  Haar gezicht sprak boekdelen?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Paddo's? Wat zijn dat?
  Hugo = joke en dat van die 39 andere maakt de joke compleet. En ga ik werken! Want het leven is meer dan internet alleen!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.