26 april 2008

gastbloggen bij Georgina


Also sprach Georgina: "Bij deze gooi ik het stokje naar de heilige M-drievuldigheid: Muggenbeet, Menck en Michael. Wat wordt van jullie verwacht? Dat jullie een blogpost via e-mail naar mij sturen, zodat ik die op mijn blog kan posten. Jullie worden benoemd tot gastbloggers en laten mijn lezers dus van jullie blog proeven. Op jullie blog maak je er dan melding van en je geeft het stokje door. Doe je liever niet mee: no hard feelings."

Alhoewel het niet mijn gewoonte is om vrouwen die ik van haar noch pluim ken ter wille te zijn, heb ik zonet een stukje gepleegd dat weldra bij Georgina zal verschijnen. Ik zal er eens iets uit de doeken doen.

update: Muggenbeet nodigt hierbij Patrick, Buffie en Evelien uit om op zijn blog te komen gastbloggen. Stuur me een e-mail met jullie blogbericht.

4 opmerkingen:

 1. Het staat er. Oef. Een STUKJE?
  Amai, een hele boterham. Ik ben heel lang bezig geweest om het over te typen vanuit uw mailtje. :p

  Maar toch bedankt om mee te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat gaat daar allemaal wel snel zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke afbeelding bij deze post. Leuke post ook bij Georgina.

  Bedankt trouwens voor het stokje. Ga je mij bijten als ik beslis het niet aan te nemen? Ik heb het al van iemand anders gekregen ook. Ik zal er nog eens over nadenken. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @evelien: neen hoor, ik weet dat de gentse zwijger ook jouw richting heeft gegooid.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.