12 april 2007

wat een niveau!

Onze bruine rakker Jurgen Verstrepen heeft ook een blog. Zoals strontvliegen zich verlekkeren aan een koeientaart, zo trekt Jurgens blog ook de meest gore en rechts van de pot gerukte stakkers aan in zijn commentafdeling. Vermits Jurgen koketteert met zijn 'freedom of speech' heeft hij blijkbaar geen enkele zin om deze 'bijdrages van lezers' iets of wat te modereren. Tja... en dan krijg je dit te lezen:

"Waarom neuken die bruin apen zoveel , te eerste die bruin matrones zijn een kweekstation en brengt goed op , centen van de staat , bedoel van onsen als ge veel jong hebt kunt ge een krot kopen of een mercedes buske met gordijnen om met die zeug rond te rijden, en vakantie richting marroko, ook met alles uit belgie wat lekkers is,want daar is armoe troef en dan terug met drugs uit marokko en met winst verkopen hier, hun jong leuren er mee in belgie..."
Geplaatst door: josken 11 april 2007 om 21:28

Als je zoiets in je blog laat staan dan help je deze onzin en mensonterende praat verspreiden. En... ben je meeverantwoordelijk. Punt. Geweldige meerwaarde, die bruine 'freedom of speech'! Wat een niveau!

3 opmerkingen:

 1. Toch fijn dat mensen hun e-mail zomaar op het web gooien. Weer eentje om in te schrijven op de spam mailinglist. "Dié gaat blij zijn."

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Is het ook niet ironisch dat "Vlaanderens trouwsten" zo'n ellendige Nederlandse spelling hebben?

  De ratten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat was ik me ook net aan het bedenken. Heb die tekst twee keer moeten lezen voor ik ook maar begreep wat er stond.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.