30 april 2007

rumterrasje in opbouw

Van de verplichte brugdag heb ik vandaag gebruik gemaakt om te starten met het 'rum-terrasje': de grond is gelijkgemaakt, de buitenrand heb ik gemetst met van die zware blokken die me eerder een verschot hebben gekost en tussen de vijver en het terras is een plantzone voorzien zodat grootbladerige planten deels op het terras en deels in de vijver kunnen overhangen.

Morgen probeer ik de klinkers te leggen (blauw-grijze, hopend dat het uitzicht wat gelijkt op de waterspiegel) zodat nog deze week het terrasje kan benut worden. Ik mag me evenwel niet forceren want woensdag is er op school 'sportdag'. Ik ga deelnemen aan het tafeltennistornooi zodat ik me eens kan meten aan de sportieve kwaliteiten van de mannen van de eerste graad. Ik moet me zeker weren want anders kan ik het nog een gans schooljaar horen op de speelplaats dat ik een loser ben.

1 opmerking:

  1. Die grootbladige planten zijn toch niet giftig voor vissen?
    En ziet dat er niet té veel schaduw in de vijver komt, of 't gaat groene soep worden, uw water...

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.