meest sexy politicus

Kris Peeters, de man die zich om god weet welke reden ook minister van milieu mag noemen, is door de kijkers van actua-TV verkozen tot meest sexy politicus. Bweurk, mijn maag keert dan om want wat is er sexy aan die pipo? Het moet zijn dat zijn uitstraling zich ergens onder de gordel bevindt, een soort langewapperig beest dat gelukkig nog nooit buiten the darkrooms het daglicht zag. Hopelijk lopen de echte verkiezingen beter af. Peeters sexy? Laat me niet lachen.

Reacties

Anoniem zei…
Kris Peeters was vroeger de grote baas bij UNIZO. Na de laatste verkiezingen had Guy een nieuwe kop nodig om een ministerpostje op te nemen, en wie past er nu beter binnen het blauwe plaatje dan een 'zelfstandige ondernemer'. Of dat ook zo'n goeie zaak was voor het milieu, daar heb ik zo mijn twijfels bij. (Ik ken de mens niet dus hoeft niemand mijn opmerking gewichtiger te interpreteren dan ze is.)
Anoniem zei…
Sexy is hij niet te noemen, maar anderzijds kan ook niet meteen bedenken welke (bekende) mannelijke politicus in België dat wel zou zijn.
Anoniem zei…
@Stijn. Kris Peeters zit niet bij de partij van Guy, hoor! ;-) Kris is een CD&V-er
Anoniem zei…
Verhofstadt, Leterme, Peeters, ... die mannen lijken allemaal op elkaar. Power to the nerds! ;-)