9 april 2007

het eerste water

v.l.n.r.: Sara, Loes, Heleen en Jo
Nog een weekje vakantie. Een zestal vrije dagen rest me om flink door te werken aan ons 'project'. Morgen komt er een ganse vrachtwagen met lavasteentjes, zo'n 10m³, die de basis vormen van onze biologische waterfilter. Donderdag komt er een andere vrachtwagen met de boordstenen en de klinkers voor het terrasje. Op het einde van de week zou er een grote stap voorwaarts moeten gezet zijn.

Vandaag werd ook de bodem van het zwemgedeelte reeds voorzien van wat water zodat de folie aangetrokken kan worden. De kinderen waren uiteraard vragende partij om deze klus te klaren. Tijdens het werk waren er vrolijke lenteliedjes te over van een groenling, de tjiftjaf en onze vaste gast, de zwartkop. Ook zij zullen ongetwijfeld pootje komen baden in het moerasgedeelte.

2 opmerkingen:

  1. Ik word vrolijk van die foto, ik vermoed dat je een leuke bende in huis hebt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat je niet ziet op de foto is dat ze wel flink geruzied hebben om de tuinslang. :)

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.