26 april 2007

blauwe regenDe blauwe regen aan de oostergevel van ons huis (klik op foto voor groter formaat) is nu op zijn mooist. Twee weken eerder dan andere jaren maar daar hoor jij mij niet over klagen. Het koppeltje mussen dat onder de nokpan haar nestje heeft gebouwd kan zich geen mooiere aanvliegroute toewensen. Zelf vind ik het ook één van de 'hoogtepunten' in onze voortuin. 

In de wilde tuin achter het huis bloeit nog een drietal blauwe regens. Eén ervan mag volgend jaar -op zijn Claude Monets- zijn takken spreiden rond de vijver. In de schaduw ervan heb ik al een terrasje in gedachten waar ik samen met mijn beste vrienden kan genieten van enkele glaasjes rum en een tas met hete verse koffie. Nog enkele weken goed doorwerken en de uitnodigingen kunnen de deur uit. Nu mijn vrouw nog overtuigen om voor ons serveuse te spelen. Echte mannen worden graag gediend.


  2 opmerkingen:

  1. Zo mooi dat de natuur kan zijn.

   BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een fantastisch huis en wat een fantastische (wilde) tuin. Amaai.

   BeantwoordenVerwijderen

  Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.