14 december 2019

wat anders


Je merkt het zelf. De lay-out van Muggenbeet is grondig vernieuwd. Blogger biedt al een tijdje sjablonen (themes) aan met een wat modernere look en eentje daarvan wist me wel te bekoren: de Soho Red. Dit betekent afscheid nemen van een vertrouwd beeld en geautomatiseerde manoeuvres. Een onwennig gevoel kwam in de plaats en zelfs eventjes in paniek geraken: 'hoe werkt dit hier?', 'waar kan ik dit?', 'hoe oogt het op een smartphone?'....

Blogger verzekert me dat ik me daar allemaal geen zorgen moet over maken. Alles zou in orde moeten zijn. We zullen dit maar geloven. Na wat kleine personalisaties duwde ik gisteren op de verlossende knop 'Toepassen op je blog'. Het resultaat is wat je ziet. Het is niet beter maar eens wat anders.

Daar ik jullie reacties erg waardeer, staan ze prominent in beeld aan de linkerzijde. Mogelijks veranderen er de komende dagen nog wat details maar dit is verder onbelangrijk. Blijf je vooral thuis voelen. Uiteindelijk is het allemaal maar amusement.


5 opmerkingen:

  1. Ik durf dat niet, ben een beetje benauwd dat mijn oude blogs helemaal kadul slaan als ik dat doe. Mooi wel, al dat wit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is de schrik van elke blogger maar je kan op blogger steeds een back-up maken die je gewoon herstelt als het tegenzit.(Was ik wel vergeten te maken, die back-up)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je kan in het archief nog een snapshot uit 2008 vinden.
    http://web.archive.org/web/20080101000000*/https://muggenbeet.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hey, interessant oldcoekie. Dat waren nog eens tijden. Heel veel mensen bloggers) waar ik niets meer van gehoord heb.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. @oldcoekie: ik heb er mijn oude header (bovenaan de blog) terug opgeraapt. Qua kleur past hij bij de nieuwe blog. thx

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.