23 februari 2009

VTM op de carpooling

De ecologische voetafdruk van al die pingpong-verplaatsingen ligt ongetwijfeld heel hoog. Toch doen we ons best om zoveel mogelijk te carpoolen. Vermits Diest helemaal in het Oosten van de provincie Vlaams-Brabant ligt en zowat alle verplaatsingen richting Leuven-Brussel-Gent zijn, maken we veelvuldig gebruik van de carpoolparking van Scherpenheuvel, vlakbij de af-en oprit van Tielt-Winge. Gisterenavond hadden we gezelschap van de VTM, meer bepaald van hun zendwagen, met zo'n antenne op. Wat doet de VTM op zo'n godverlaten uithoek?

De vraag kreeg dezelfde avond nog een luguber antwoord. Meer bepaald op het Nieuws en vandaag in alle kranten.

"Het gaat om een man waarvan we de identiteit nog niet kennen, noch het tijdstip van overlijden. Het lichaam bevond zich niet in een verre staat van ontbinding. De wetsgeneesheer trof in het plastic pak een menselijke romp en ledematen aan die van mekaar gescheiden waren. De stoffelijke resten worden nu naar een mortuarium gevoerd voor verder onderzoek naar de identiteit en doodsoorzaak."

3 opmerkingen:

  1. Binnenkort nieuwe reeks op vtm: "van stukken en brokken".

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Uw aanwezigheid aldaar was toch echt louter toeval?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Volgens mij een afrekening binnen de Chinese maffia. Zeker van dat P. Ing en P. Ong er iets mee te maken hebben.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.