22 februari 2009

Kims freejazz

Kim in De Morgen van 18 februari 2009

Als ik er naar durf kijken, moet ik lachen. Kim is geweldig. Zijn humor loopt zo parallel met de mijne dat ik met bijna al zijn cartoons in een deuk(je) lig. Het loont echt de moeite om zijn werk beter te leren kennen, moest dat nog nodig zijn. Je kan De Morgen kopen, een andere mogelijkheid is dat via je facebook lid wordt van Kim Duchateau's groep die hij zelf als "diverse opwellingen van onzin en aanverwanten" omschrijft. Momenteel zijn er reeds 204 leden maar hé, waar wacht je op om de volgende te zijn?

1 opmerking:

  1. Ik ben eerder een fan van zaza, de huiscartoonist van De Standaard. Maar ik denk dat ik de facebookgroep van Kim mss ook wel eens ga uitproberen.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.