19 februari 2009

huldiging

De stad Diest huldigde deze avond zijn sportverdiensten 2008. Dat gebeurde in aanwezigheid van de kersverse wereldkampioen veldrijden Niels Albert. Hij mocht de trofee van sportprestatie 2008 uitreiken aan een jonge gast met de rare kampioenencombinatie karate-hengelsport. Ook onze tafeltennisclub, PW Diest, kon met meerdere kampioenen naar voren treden.

Ik was het bijna vergeten maar ook schrijver dezes werd in 2008 provinciaal kampioen. Ik nam de huldiging van Diest dan ook met graagte in ontvangst. Als aandenken ontvingen alle kampioenen een mooie badhanddoek met "kampioenenhuldiging Stad Diest" erop. 

1 opmerking:

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.