naar het zuiden

Je zal eventjes van me af zijn. We vertrekken voor een tiental dagen naar het zuiden van Frankrijk. Die van ons gaat vandaag de auto nog inladen en zelf moet ik nog een aantal kleine kampeerzaken herstellen en de rit van morgen bekijken. Wellicht wordt het een vertrek via Luxemburg-Metz enzovoort richting Dijon-Lyon-Avignon-Arlès. Na een 600 tal kilometer zoeken we onze eerste camping.

Binnen een dag of tien zijn we terug (als alles goed is) en dan hoor je nog van mij. Hou je goed en gedraag je een beetje. Groetjes.

de Pont du Gard is één van de Romeinse bouwwerken die we zeker gaan bezoeken.(en dan heb ik eigen foto's i.p.v. er eentje te plukken van het internet)

Reacties

Linn zei…
Geniet ervan en gedraag jullie daar ook maar.
Anoniem zei…
Uw tent verdwijnt in het niets in jullie nieuwe tent.
Maar ja, de kinderen worden groter en jij wordt een dagje ouder.
Dus succes met je noodgedwongen nieuwe aankoop en een leuke vakantie wens ik jullie.
Anoniem zei…
Geniet er van!
Anoniem zei…
Pont du Gard! Mooie omgeving! In mijn jeugdjaren is er ne keer ne gast van de eerste verdieping in't water gesprongen omdat hij indruk op mij wou maken! Ik vond het belachelijk gevaarlijk... en 't is dus niets geworden! :-)
De Pont du Gard is zeker de moeite! Indrukwekkend! Er is ook een goeie camping vlakbij.
ik kijk al uit naar je verslag en foto's!
Tjoff zei…
Hah, ben daar ook eens geweest in 2002 in een vorig leven. Hier heb je de foto's: http://www.tjoff.be/fotoalbum/album.asp?jaar=X&prepart=30-07-2002_Frankrijk_-_Provence&amount=160&movieamount=0&music=0
Anoniem zei…
Beste Ludo,
Had van ons ma en pa gehoord dat je ook een fantastische blog hebt. Heb even de tijd genomen om een aantal zaken te lezen. Leuk!
Ik hoop dat jullie van jullie vakantie genoten hebben. Wij hebben dat ook gedaan!
Groeten uit het verre Herent vanwege een van je jongste nichtjes, Liesbeth
p.s. Leve Leterme :-)
stijndc zei…
Op mijn blog ligt een stokje voor jou klaar tegen als je terugkomt uit het mooie Frankrijk…