10 juli 2008

jongsocialisten willen dat de vrouw klaarkomt.

de nieuwe campagne van de jongsocialisten


Terwijl een gezonde potente man zich de luxe kan permitteren om zich ledig te houden met de oprichting van een groep voor "liefhebbers van spruitjes die voor de 2de maal met boter werden gestoofd", zit Animo (zeg maar de jongsocialisten) met andere spruitjes die maar niet gaar geraken. Daarom starten ze met een nieuwe campagne: female orgasm, i care . Global warming, maar dan heel intiem.

In het bijhorende campagnedossier las ik zonet stellingen die me toch even terugkatapulteerden naar het pré-Woodstocktijdperk: "Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de jonge vrouwen nog geregeld een orgasme faket", "vrouwen leren in de media niet hoe ze moeten klaarkomen", "het vrouwelijk orgasme wordt omgeven door hardnekkige clichés en mythes zoals vrouwen vinden hun genot minder belangrijk en het vrouwelijk orgasme is toch zo moeilijk te bereiken".

Animo roept daarom de "jonge vrouwen op om te durven genieten en jonge mannen om aandacht te hebben voor het genot van vrouwen." Veel sympathie voor mijn mede-linksen maar...mag ik toch even de rode vlag uithangen?

Leef ik in een andere wereld? Of in een ander tijdperk? De seksuele bevrijding van de vrouw, ligt dat al niet een aantal decennia achter ons? Sinds de ontdekking van de clitoris (noot: dit beestje wordt niet genoemd in het campagnedossier!) is het female orgasm toch opgelost? En als er mannen zouden zijn die falen, is er toch nog zelfbevrediging? En welke vrouw wordt verplicht om een egoïst eeuwig bij zich te houden? What's the problem?

Blijkbaar is het probleem volgens Animo toch groot genoeg om zich persoonlijk te gaan moeien met onze intieme aangelegenheden. Van Brussel naar Beffen, een kleine stap. Niet Leterme moet klaarkomen -met zijn begroting bijvoorbeeld- maar de jonge vrouw! Jonge mensen, ge zult wroeten tot je beiden klaarkomt of de jongens en meisjes van animo zullen sukkels als jij eens "leren genieten of aandacht te hebben voor het genot van de vrouw"! Zouden er, denk ik dan, ergens ook stoottroepen klaar staan om een handje te komen helpen voor als dat orgasme maar niet wil komen? Een soort cliniclownachtige Touring Wegenhulp voor in de broek? En gaan de scholieren, naast het behalen van hun autorijbewijs, ook de kans krijgen om een likbrevet te halen op de schoolbanken? Animo verzekerd! En waar blijft het wetsvoorstel waardoor je -mits voldoende orgasmes- een gratis vibrator kan gaan afhalen bij de (socialistische) mutualiteit?

De vibrators zijn er nog niet, de badges met 'female orgasm, i care' daarentegen wel. Op de festivalweides zullen ze als zaad worden uitgestrooid. Jongens, speld ze op of maak er een prins Albert van en de naar een orgasme snakkende vrouwen zullen je begeren en liefkozen! Met badge: een gentleman-die-van-wanten-weet, zonder badge: een rukker die enkel op zijn eigen zaadstorting uit is.

Klaarkomen! Je zou erdoor net niet klaarkomen. Genieten is zoveel meer dan klaarkomen. Verstandige vrouwen hoef ik dat niet te vertellen. Vraag aan 100 vrouwen wat ze verkiezen: een gezellige avond met muggenbeet of klaarkomen... en je zal zien dat ... Muggenbeet alleen op stap kan. ;)


De badge waarmee ik door het leven ga.

  6 opmerkingen:

  1. Je raadt nooit waar je die badge moet aanbrengen!

   BeantwoordenVerwijderen
  2. Maar goed dat de socialisten die badges gratis uitdelen. Ik wil er doodgraag één, maar door de verminderde koopkracht wist ik niet of ik er mij nog een kon permitteren. Gelukkig zitten onze rode vrienden weer kort op de bal van mondiaal probleem nummer 1.

   Echt mensen met idealen!

   BeantwoordenVerwijderen
  3. Ze willen enkel de engelstalige jonge vrouwen laten klaarkomen?
   En dan nog, roze en geel... bah, de anti-orgasmekleuren als je het mij vraagt.

   BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik dacht even dat u ons in de maling nam. Maar dit is gewoon écht!

   BeantwoordenVerwijderen
  5. éde ordevan...: het had inderdaad een vondst van mij kunnen zijn, maar animo meent het echt om hun orgasme-fakende-vrouwelijke-leden een handje te komen toesteken. Durf genieten! ;)

   BeantwoordenVerwijderen

  Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.