1 juli 2008

tijger in bed


Van het een komt het ander. Op de Flair terechtgekomen via De Morgen die me op nuchter maag wist te vertellen dat vrouwen "ook naar Porno kijken maar daar niet zo voor durven uitkomen". Voor wie samenwerkt met vrouwen, een open deur van jewelste want nergens wordt zoveel gore en vettige praat vertelt als daar waar vrouwen onder mekaar 'keuvelen en kletsen'.

Helaas geen bijkomende info op de site, een drietal reacties op het forum niet meegeteld, en dan van ellende maar deelgenomen aan een van hun zovele tests. Welk seksbeest ben jij (voor vrouwen) ? Het verbaast me met hoe weinig vragen de Flair de vrouwen al kan klasseren. Moest het van een mannenblad komen, zou de kritiek niet van de poes zijn. Maar vrouwen ondereen... dan volstaat het als het luchtig, ludiek en een beetje stout is.

Op 30 seconden wist de Flair me te vertellen dat, moest ik een vrouw zijn, ik "een tijger in bed ben. Ik besluip mijn prooi en verslind ze. In bed heb ik de leiding".

Moest er iemand zin hebben om de test zelf eens te doen, dit kan hier. Bekom je het zelfde resultaat als ik en ben je -naast een tijger- toevallig ook een erg mooie jonge vrouw die 1) valt op wat rijpere mannen die het liefst van al slapen in bed en 2) de petitie aan God mee ondertekend heeft, stuur dan een mailtje. Wedden dat ik je getemd krijg?

  5 opmerkingen:

  1. Ludovina toch.

   Een vrouw met een baard, geen wonder dat jij de leiding zou nemen ;)

   BeantwoordenVerwijderen
  2. Alstemblieft è zeg.
   Zo'n testjes zijn toch alleen maar bestemd voor mannen die een blog hebben en het eens willen uittesten?

   BeantwoordenVerwijderen
  3. Gisteren muggenbeet zien flaneren op den dijk in Oostduinkerke. Verlegen als ik was, fluisterde ik tegen mijn vrouw dat we net de beroemde muggenbeet gepasseerd waren. Verlegen als ik was durfde ik geen handtekening vragen...

   BeantwoordenVerwijderen
  4. @pierre: dat zou zonde zijn! Was inderdad in oostduinkerke en ben een uurtje geleden terug op Limburgse bodem, na anderhalf uur file in Antwerpen (dagelijkse file + olievlek op de weg. Had me toch aangesproken Pierre!

   BeantwoordenVerwijderen

  Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.