20 juli 2008

hoe krijg ik een whiplash?

Onder impuls van Het Belang van Limburg is er begonnen met de samenstelling van een heus Limburgs Book of Records. Hbvl.be daagde alle bezoekers van Rock Herk uit om zoveel mogelijk te headbangen in 1 minuut. "Vele rockers sprongen meteen op ons podium om een heuse rockshow weg te geven en zo in het Limburgs Book of Records te komen" staat te lezen op de site. En...de winnaar van de headbangshow werd: Dylan Eyskens uit Tongeren; Dylan kon 176 keer headbangen in 1 minuut.

Ik ken Dylan niet persoonlijk maar ik ken wel iemand die al een aantal jaren sukkelt met een whiplash omdat zijn nek één slagje maakte toen hij langs achteren werd aangereden. Wie weet kan ik ook Dylan helpen met deze link ? Los daarvan: proficiat Dylan met je record kopzwieren!

1 opmerking:

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.