1 juni 2008

Diestse jeugd doet het goed

Op de finaledag van het Vlaams tafeltenniscriterium te Leuven deed de Diestse jeugd het opnieuw voortreffelijk. De ganse ploeg, onder leiding van coach Marc Janssens, werd er uitgeroepen als tweede beste jeugdploeg van Vlaanderen.

De Diestse spelers die vandaag in actie traden. Jo houdt de beker voor de tweede plaats (ploegprestatie) vast.

Ook individueel werd er prima gespeeld (hierover meer op de blog van PW Diest). Onze Jo miste net het podium maar werkte zich dit jaar wel op binnen de top 5 van Vlaanderen. De verrassing van de dag kwam van de kleinste van het huis, Heleen, die -alle wedstrijden van het criterium in rekening gebracht- als derde beste benjamin op het podium mocht. Ze kreeg een mooie beker als trofee mee naar huis.

Heleen met haar beker

Ook Brieuc Decré en Marie Maesen mochten het podium beklimmen. Brieuc werd mooi derde op het slottornooi en Marie werd tweemaal met goud bekroond, eenmaal als eindoverwinnaar van het criterium en eenmaal als overwinnaar van de dag. Het is vandaag nogmaals aangetoond dat de jeugdwerking van Diest tot prima resultaten leidt. Goed trainen is nodig maar plezier maken mag ook.

1 opmerking:

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.